Det här företaget är kund på Turistkanalen sedan länge, och vi brukar titta till dem allihop på Facebook då och då. Idag kunde man läsa ett inlägg på Regnbågsdalens FB-sida, som många andra företag inom besöksnäringen också skriver på liknande sätt, och jag citerar rakt av:

”I dessa coronatider är det många företagare som har det mer eller mindre tufft. Regnbågsdalen är inget undantag. Än så länge håller vi oss flytande men framtiden är oviss. Den så viktiga högsäsongen är i år ett oskrivet blad. Och det är här som ni kära gäster, det viktigaste vi har, kommer in i bilden. Vi behöver er verkligen nu, både ingatorpare och alla ni andra.

Här kan ni lyxa till vardagen med god mat, en härlig gofika eller en kall öl för att nämna något. Nu när ni inte kan träffa era vänner hemma så är Regnbågsdalen ett ypperligt ställe att socialisera på. Gott om coronautrymme men ändå nära så alla som vill kan prata med varandra. Vill ni absolut inte lämna hemmets sköna vrå så erbjuder vi Take Away med 10% rabatt på hela vår meny. Vi kommer ut med maten om ni inte vill gå in. Ring och beställ på 0381-210 04. Hoppas vi ses! Varmt välkomna!”

Vi hoppas att alla kan hålla ut tills det lossnar.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.