Turistmässan 2022

Turist no image

Published onjuli 10th, 2013 | byBA

Konstpaddling i Slow Valley

Det låter ju lite udda och det sker i Uddebo, som man hittar utanför Tranemo i södra Västergötland. På Uddebos hemsida kan man läsa om konstpaddling:

Konstpaddlingsprojektet är ett projekt som handlar om att kombinera en natur och kulturupplevelse. Tio konstnärer och tio lokala företag har tillfrågats om att vara med och med hjälp av överblivet material, eller särskilda materialkunskaper från företagen, kommer helt unika spännande konstverk skapas.

Man paddlar i Slow Valley vilket betyder Ätradalen. Nja, det gör det väl inte, men Ätran flyter där. Slow Valley – att uppleva Ätradalen i sin egen takt, heter ett annat projekt med följande vision:

Ätradalen skulle kunna bli världens första Slow Valley – en klimatvänlig livsstilsdestination med tydliga kärnvärden. Besökaren kan uppleva Ätradalen i sin egen takt, färdas långsamt och miljövänligt, äta god, ekologisk och lokalproducerad mat, bo småskaligt på ställen där man blir väl omhändertagen, vistas på tysta platser, uppleva natur och kultur samt vårda kroppen och själen.

Ingen dålig vision alls…
About the Author

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Back to Top ↑

  • Arkiv

  • Annonser