Jag hittade en film från Iglootel i Lappland, som tydligen är tyskägt och i först hand vänder sig till tyskar. Det finns i alla fall ingen svenskspråkig sida på deras sajt, så jag tog till Google. Så här blev det för ”Uber uns”:

En ny attraktion öppnade denna vinter 2012/13 säsongen i omedelbar närhet av Arvidsjaur i svenska Lappland: den IGLOOTEL Lappland.

Genom snö fräsar, speciella ballonger och muskelstyrka detta extraordinära händelse och övernattning ska vara på plats i samhället skapade Abborrträsk Arvidsjaur Norrbottens på ett ungefär 39 hektar stort.

Gästerna kan välja mellan standard och Romantikiglus (6 eller 2 personer), bastu och badtunna nästa monter i det fria  för en exceptionell och unik erfarenhet.  Stor vikt läggs vid den konstnärliga utformningen. evenemang, föreställningar och nätterna är bara en del av erbjudandet.Druckit ur glas av is, är bar av snö och kommer inte dansa om du kan sitta på mjuka renskinn och njut av den speciella atmosfären.

En typisk vistelse i IGLOOTEL kan se ut så här: Transfer från hotell Laponia Arvidsjaur IGLOOTEL, välkomstdrink, flytta guidade snöskor, bastu och hottub, ost fondue för middag, natt i en igloo i poserade polära sovsäckar och varm dryck på morgonen.

Hotellet från turistutbudet snö som skoter, snöskor och hundspann safari i regionen utökas till ett äventyr.

Men filmen är bra, den säger mer än texten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.