Campstop - Camping för halva priset

Turist no image

Published onmaj 10th, 2020 | byBA

Fredriksons Pensionat Sjöbacka i Vallebygden

Vi fick det här brevet häromdagen och publicerar det gärna. Margaretha skriver:

Här på Fredriksons Pensionat Sjöbacka i vackra Valle erbjuds gästerna en trygg semester. Fyra dubbelrum finns till uthyrning, utspridda i huset. Måltiderna intas i glasverandan med gott om plats och med tillåtande väder avnjuter man frukost eller middag utomhus under tak med sjöutsikt.

Välkommen att hyra vandringspaket, där ett stort antal möjliga vandringar finns tillgängliga med ett kort promenadavstånd från pensionatet. Man kan också hyra cykel och med hjälp av cykelkartan ta sig runt vackra Valle, kortare eller längre sträckor. Man kan även boka deckarpaket, med inriktning på Kristina Appelqvists miljöer i trakterna häromkring. Vandra, cykla eller ta en biltur för att upptäcka dessa miljöer som figurerar i Kristinas deckare.

En trygg kortsemester med motion och frisk luft i en sagolik natur samt en massa upplevelser om man är intresserad av kultur, historia och natur erbjuds här. Bl.a.närhet till Varnhem, Kata gård, en mängd naturreservat, städerna Skövde och Skara. Efter alla upplevelser smakar en vällagad trerätters middag med säsongens råvaror prima och restaurangen har fullständiga rättigheter.

Detta var en kort beskrivning av vad som erbjuds på vårt fina pensionat i vackra Valle.
About the Author

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to Top ↑

  • Arkiv

  • Annonser